5 Apr 2011

Anamma säger adjö, Buzz säger hej

Det här blir sista posten på Anamma. Nu flyttar vi över till JG Communications nya hemsida och blir en integrerad del av den. Framöver kommer du att hitta våra inlägg här, www.jgcommunication.se/buzz, tillsammans med en hel del annat som visar vad vi jobbar med och vad som är på gång

Jag hoppas att alla ni som har läst, kommenterat, risat och rosat inläggen här följer med oss över till Buzz. Det är alltid lika kul att upptäcka att någon tagit sig tid att läsa det man skrivit, och till och med lämnat en kommentar.

De första posterna på Anamma skrevs i augusti 2007, av det ursprungliga gänget Eva, Aimee, Helle, Sandra och David. Sedan dess har många skribenter lagt till sina funderingar och åsikter, om högt och lågt, kring aktualiteter och långsiktiga funderingar, om globala trender likväl som lokala händelser. Tack till alla som har bidragit genom åren.

Hoppas vi ses på Buzz!

/Pontus

Pontus Staunstrup är senior kommunikationsstrateg på JG Communication, och arbetar främst som rådgivare i kommunikationsstrategi samt med PR, webbstrategi och sociala medier. Han undervisar även i bl.a medierelationer och kommunikationsstrategi.

JG Communication är Sveriges största och, tycker vi, ledande kommunikationsbyrå. Vi hjälper våra kunder att skapa relevanta konversationer med de som betyder mest för dem. Vi gör det genom att använda de verktyg som betyder mest för oss, ord, ljud och bild.

JG Communications Blogg, Buzz om: Kommunikation.
Hitta alla Anammablogginlägg på JG Communications nya blogg:

No comments: