27 Jan 2011

Läsvärt om journalistrollen

Fredrik Strömberg skriver initierat och mycket tänkvärt om journalistrollens förändring och framför allt om det gap som finns mellan den bild av medielandskapet blivande journalister får lära sig under utbildningen och hur det ser ut i verkligheten. För alla som arbetar med medierelationer är detta måsteläsning, Fredriks analys ger bra insikter i hur många journalister och framför allt de som lär upp dem tänker och resonerar.


/Pontus

Pontus Staunstrup är senior kommunikationsstrateg på JG Communication, och arbetar främst som rådgivare i kommunikationsstrategi samt med PR, webbstrategi och sociala medier. Han undervisar även i bl.a medierelationer och kommunikationsstrategi.

JG Communication är Sveriges största och, tycker vi, ledande kommunikationsbyrå. Vi hjälper våra kunder att skapa relevanta konversationer med de som betyder mest för dem. Vi gör det genom att använda de verktyg som betyder mest för oss, ord, ljud och bild.

2 comments:

Winjelin Angkasa said...

Nikmati Bonus Menarik Dari Bolavita Sekarang...
-Nikmati Bous New member 10%
-Nikmati Bonus Cashback Hingga 10%
-Nikmati Juga Bonus jackpot Hingga Ratusan juta Rupiah Setiap harinya...

Info Lengkap Hubungi:
WA : 0812-2222-995
Line : cs_bolavita
Link : www.bolavita1.com

TERIMA KASIH

Property Hunter said...

Grate article, We at Addhunters shifted this service to a level much higher than the broker concept. you can see more details like this article Property in lusail